Budincă low-carb de brânză si prune (fara gluten, low carb)

O budinca rapida si buna. Branza de vaci asociata cu fructe da intotdeauna deserturi delicioase. 
Este genul de desert lejer care-mi place sa fac.
Era bine umflata la cuptor dar odata racita a devenit un pic subtirica hi hi
Important este ca e buna si va confirm ca n-a stat mult pe masa.

Ingrediente: 6 portii

  • 350 gr de branza de vaci cremoasa 20% 
  • 2 linguri de smantana
  • 2 oua
  • 4-5 indulcitor natural erithritol 
  • 1/2 lingurita aroma naturala de vanilie
  • 250 gr prune


Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180° C.
Spalati prunele , indepartati samburii si taiati-le in 2.
Amestecati indulcitorul cu ouale timp de  5 minute.
Adaugati branza , smantana, vanilia si bateti la robot timp de 5 minute.

Ungeti cu unt o tava (20/25 cm) si varsati compozitia.
Puneti prunele deasupra.

Dati la cuptor timp de 35-45 minute.

Simplu si bun !
O reteta compatibila cu o alimentatie low carb (si chiar keto).
Calcul 1 portie facut cu carb manager:
* faceti propriul calcul in functie de produsele utilizate
Toate retele mele keto, low carb -aici .

recette en français ici