Previziunile lui Nostradamus pentru 7 zodii. Acesti nativi sunt nascuti sub semnul norocului dar nu profita de el



Marea dezvăluirea făcută de către Nostradamus cu mulți ani în urmă a cutremurat o întreagă omenire! Acesta aduce niște informații extrem de mari către omenire, către 7 zodii care vor trece printr-o perioadă a vieții ce le va aduce foarte mult spor în casă și multe câștiguri financiare. Cele 7 zodii vor avea parte în următoarea perioadă de cele mai frumoase clipe ale vieții, vor duce o viață extrem de frumoasă și plină de mari succese pe extrem de multe planuri. Vor avea parte de ceea ce își doresc și își vor asigura un viitor extrem de bogat și frumos.

Zodiile despre care Nostradamus a făcut aceste dezvăluiri sunt: VĂRSĂTOR, SCORPION, LEU, CAPRICORN, TAUR, BALANȚĂ, FECIOARĂ, au o mulțime de obiective pe care acestea le vor obține, vor ajunge la pomul cu merele de aur. S-a citit printre secretele lui Nostradamus, desenele și numerologiile lăsate în cărțile sale vechi care au ieșit la iveală. Absolut totul a fost studiat în mare amănunt și s-a ajuns la concluzia că în sfârșit soarele răsare pe strada acestor zodii făcându-le mult mai fericite!

VĂRSĂTOR

Ai trecut prin absolut foarte multe la viața ta și ai luptat pentru a ajunge departe, ei bine toată munca ta va prinde roade și vei fi extrem de răsplătit pentru absolut tot ceea ce ai făcut. Urmează niște zile extrem de bune pentru tine. Vei avea un magnet foarte mare la bogății și vei câștiga peste absolut oriunde te vei duce extrem de multe. Vǎrsǎtorul este și semnul umanitǎții, ceea ce înseamnǎ cǎ acești nativi iubesc oamenii, militeazǎ pentru drepturile lor, se integreazǎ în grupuri care le împǎrtǎșesc idealurile și aspirațiile, le place sǎ aibǎ mulți prieteni, pe care sunt mereu gata sǎ-i ajute și sǎ fie mareu în mijlocul oamenilor.


Acest semn este unul obiectiv, care mai presus de propria persoanǎ, se preocupǎ în primul rând de binele omenirii, de un proiect mǎreț în care s-a angajat, sau de un ideal îndrǎzneț. În timp ce semnul aflat în opoziție , Leul, care se focuseazǎ în primul rând pe propria persoanǎ, Vǎrsǎtorul se orienteazǎ cǎtre oameni. Scopurile Vǎrsǎtorilor sunt întotdeauna înalte și inspirate de idealuri mǎrețe. Sigur cǎ acest lucru dǎ naștere la controverse și uimire, dar nu-l deranjeazǎ câtuși de puțin. Spre deosebire de un Capricorn, care este atașat de reguli, norme și sistem, Vǎrsǎtorul este total împotriva acestora. El crede cǎ acest tip de viațǎ , omoarǎ spiritul și creativitatea.

SCORPION 

Viața ta nu a fost nici pe departe una atât de bună, tocmai de aceea a venit momentul unei schimbări, momentul în care vei pune capăt supărării sau stresului acumulat în ultima perioadă, vei culege foarte multe câștiguri din urma a ceea ce ai lucrat și vei avea o mână plină cu noroc. Li se potrivesc toate profesiile care cer profunzime și spirit pǎtrunzǎtor. Au un fin simț de psiholog și o mare capacitate de a scoate la ivealǎ ascunzișurile lucrurilor. De aceea, pot fi excelenți detectivi, psihologi, cercetǎtori, oameni de științǎ. Pot fi și doctori de top (cu precǎdere chirurgi), biochimiști sau consilieri. Scorpionii se pot implica cu succes în medicinǎ alternativǎ, științe oculte și esoterice, nutriție. Sunt foarte puternici și li se potrivesc de minune și funcțiile de conducere, în orice domeniu .


Se pot implica cu succes și în acțiuni de protecția mediului sau în epurarea deșeurilor. În privința banilor, Scorpionii sunt foarte precauți. Ei strâng bani în liniște și îi folosesc pentru atingerea scopurilor personale. Pot fi excelenţi psihologi, psihiatri, chirurgi, ginecologi, urologi, biologi, speologi, chimişti, farmacişti, spioni, agenţi, poliţişti, detectivi sub acoperire, filozofi, teozofi, mistici, esoterişti. Sporturile spre care se îndreaptă sunt cele care cer rezistenţă deosebită şi disciplină (arte marţiale, maraton).

LEU 

Tot răul spre bine, multe din persoanele care ți-au făcut rău vor plăti pentru asta, iar tu vei reuși să urci fix acolo unde îți este locul. Îți va ieși în cale un noroc extrem de mare care cu siguranță te va bucura foarte mult. Datorită ideilor tale vei reuși să atingi foarte multe vise și să urci pe o scară socială cât mai înaltă. Vei avea un buget din ce în ce tot mai mare și un succes foarte frumos va străluci în viața ta foarte curând. Nimeni nu conduce mai bine ca un Leu și de aceea nativii acestei zodii se vor îndrepta cu prioritate spre domenii care le permit sǎ fie în frunte, sǎ conducǎ, sǎ strǎluceascǎ. Pot fi generali și regi, dar pot fi și profesori, inspirându-i permanent pe studenți/elevi și molipsindu-i de entuziasm.

Pot sǎ se ocupe cu succes de arte, strǎlucind cu puterea Soarelui și având din plin, carismǎ și magnetism. Dacǎ este în atenția publicului, Leul este foarte fericit. Scena a fost inventatǎ parcǎ pentru acesti nativi și vor face cunoștințǎ cu ea într-un fel sau altul. Se înțelege cǎ pot fi excelenți actori , fiind ajutați și de teatralismul lor impresionant.Se descurca de asemenea de minune, ca oameni de televiziune, artisti, decoratori, designeri, bijutieri. Au nevoie de profesii care sǎ le permitǎ sǎ fie creativi, sǎ aibǎ libertate de mișcare și posibilitatea de a se exprima nelimitat. Ca subalterni , sunt destul de incomozi.

CAPRICORN 

Spune adio nervilor sau perioadelor super încărcate de muncă, va urma o perioadă în care mai mult vei sta liniștit și la locul tău. Vei face bani mai mult stând degeaba și vei economisi extrem de multe resurse. Pe plan sentimental vei sta extrem de bine, iar nimeni și nimic nu va reuși să îți producă energii negative în viață!

TAUR 

Urmează o perioadă foarte bună de relaxare pentru tine, te vei scufunda în foarte multă liniște și vei trăi viața din plin. Ba chiar mai mult: posibil vei pleca undeva într-o vacanță cu banii câștigați din diverse lucruri făcute. Viitorul tău sună unul extrem de minunat și colorat, nu-ți mai face așa multe griji, căci o vei duce extrem de bine.

BALANȚĂ 

Ești zodia norocului, zodia succesului, vei da lovitura de acum înainte pe absolut toate planurile. N-o să te mai plângi niciodată că o duci rău, asta pentru că ți-ai ales foarte bine țintele și vei duce o viață extrem de bună. Viitorul tău chiar va fi unul foarte bun din toate punctele de vedere. Succesul tău este foarte mare, mai ales în afaceri. Ai șanse mari să te ridici extrem de sus și să ajungi cea mai de succes persoană.

FECIOARĂ 

Mult succes în relație și mult spor pe plan financiar, viitorul tău se anunță unul de glorie și plin de noroc, vei da lovitura în multe afaceri, te vei umple de o mulțime de câștiguri. Vei duce o viață cum nici nu ți-ai imaginat vreodată. Tot răul spre bine! E momentul unei schimbări care îți va transforma viața în una mult mai bogată și fericită! Toată viața ta de acum înainte va deveni mult mai ușoară și bună. Uită-te la tine, vezi? Deja ai început să devi o persoană mult mai bună cu cei din jurul tău, fapt care a determinat ca viața ta să ajungă din ce în ce mai bună. Datorită schimbării astrelor, poziționarea acestora în favoarea ta. Bravo ție, zodia ta este la cel mai ridicat grad de succes și va duce cea mai bună și bogată viață avută vreodată de până acum!

Cam asta este absolut tot ceea ce s-a putut citi printre rândurile lăsate în urma lui Nostradamus pentru anul 2019. Sunt mult mai multe descoperiri făcute și ascunse, doar că nu se fac încă publice, iar asta din cauza oamenilor care cu siguranță nu prea vor crede în ele.