Prăjitură cu căpșuni fără gluten (keto,low carb)

O prajitura rapida si simpla de facut.

Am gasit ca era si mai buna a-2a zi.



Ingrediente: pentru 6 persoane
150 g căpșuni 
100 g unt 
120 g migdale măcinate 
2 oua 
45 g îndulcitor eritritol 
1 lingură de apă de portocal 
1/2 linguriță de praf de copt 

Pregătire: 
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. 
Ungeți o formă de prajitura/tarta (20-25 cm). 
Separați gălbenușurile de albușuri. 
Topiți untul și lăsați-l să se răcească. 
Într-un castron, bateți gălbenușurile cu îndulcitorul. 
Adăugați apa de portocal, migdalele măcinate și praful de copt. 
La final, adaugati untul topit. 
Bateți albușurile spuma. 
 
Incorporați-le treptat în preparat. 
Se toarnă amestecul în forma unsa. Decorati cu capsunile taiate.
Se coace aproximativ 25-30 de minute. 
Lăsați să se răcească înainte de a scoate din forma. Decorati cu indulcitor pudra.
Reteta video:



Reteta compatibila pentru o alimentatie ketogenică, low carb .
Toate retele mele keto, low carb -aici .

recette en français ici