Îngheţată parfait cu cafea si ciocolată (reteta keto, low carb)

 Inghetata cu cafea este tot timpul delicioasa !

Aveti aici o alta reteta de tiramisu inghetat sau aici o reteta in portii individuale.
O varianta acum cu cafea si ciocolata neagra 100%. 

Ingrediente :  6 portii                       
150 gr de mascarpone
70 g indulcitor natural érythritol
2 pliculete de 2 g de cafea ness
2 oua
40 gr de ciocolata neagra 100%

Mod de preparare :
Mixati indulcitorul in pudra fina.
Taiati ciocolata bucatele.
Separati albusurile de galbenuri. Bateti albusurile spuma.
Frecati galbenusurile cu indulcitorul . Adaugati branza mascarpone, amestecati.
Incorporati apoi albusurile, amestecand usor.
Adaugati bucatele de ciocolata si amestecati.
 
Varsati compozitia intr-o forma de chec in silicon.
Dati la congelator minimum 4 ore.
Scoateti din forma si puneti pe un platou.
Decorati cu ciocolata.
Taiati felii si serviti.

L-am taiat felii complet si am congelat o parte din felii. 

.
Video in franceza:

O reteta compatibila cu o alimentatie keto , low carb.
Calcul facut pentru 6 portii.
1 portie =
Toate retele mele keto, low carb -aici .

recette en français ici