Biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)

Sunt foarte buni și foarte „dulci”, un singur biscuit vă calmează pofta de dulce.
O puteti face cu zahar pudra daca doriti - va trebuie 150 gr de zahar in loc de picaturile de stevia si de indulcitor.
O reteta perfect de facut când va raman albușuri de ou si aveti un borcan de jeleu de gutui inceput.

Ingrediente: pentru 25 de biscuiti
270 g migdale măcinate 
3 linguri de pudră de îndulcitor eritritol 
70 g jeleu de gutui 
3 albusuri de ou 
5 picături de stevia cu aromă de migdale amara 

Pregătire: 

Mixati îndulcitorul in pudra fina. 

În vasul robotului de bucătărie prevăzut cu frunza, amestecați
 migdalele, „zahărul”, jeleul și stevia cu migdale amare. 

Apoi încorporați treptat albusurile.

Obținem un marțipan, o pasta ferma. 
 
Puneti-l pe o folie de plastic pentru a forma un cârnat (al meu era canm gros faceti-l mai subtire ca mine). 
Dati-l la congelator timp de o oră sau două pentru a-l întări. Va fi mai ușor să-l feliați. 






Scoateți și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru sau mai subtiri ca mine. 
 
Așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute la 180 ° C. 
Se pudrează cu îndulcitor pudra și se lasă să se răcească pe un grill. 
Depozitați acesti biscuiti într-o cutie metalica.
Sunt si mai buni dupa 24 de ore , lasati-i să se înmoaie. 

Reteta video aici:



Imprimati print



O reteta compatibila pentru o alimentatie  ig bas/low carb.

Toate retele mele keto, low carb -aici .

recette en français ici