Orez konjac cu lapte de cocos si semințe de chia (fara gluten si lactoza, keto)

Ce-mi place orezul cu lapte. 
Iata o varianta cu putini carbohidrati caci facuta fara orez adevarat si cu indulcitor natural.

Tare bun, l-am parfumat cu rom aromat, cu vanilie si am adaugat seminte de chia.

Voi face des caci este usor si delicios.
Ingrediente: pentru 5 verine de 125 ml
1 pungă de orez konjac (perle) -200 gr
400 ml lapte de cocos 
3 linguri de îndulcitor natural 
1 linguriță de aromă naturală de vanilie 
1 lingura de rom aromat 
2 linguri de semințe de chia 

Pregătire: 
Clătiți bine perlele konjac sub apă rece. Scurgeți-le. 
Încălziți laptele cu indulcitorul, vanilia și romul. 
 
Adăugați orezul konjac și fierbeți timp de 3 minute. Se incorporează pudra de konjac și se fierbe încă 2 minute. 
Adăugați semințele de chia, amestecați și luați de pe foc. 
Se lasă la răcit 10 minute, se amestecă din nou. 
Puneți conținutul în borcane. Se da la rece.
Aveți grijă la doza de pulbere de konjac, deoarece este un agent de îngroșare puternic.
Reteta video aici:




imprimez print



recette en français ici