Vor avea bani cât își doresc toate aceste 6 zodii!

Unii dintre noi își doresc o sumă exactă pentru a-și îndeplinii un vis, însă următoarele șase vor avea bani din belșug. Însă asta nu îi face mai superiori fată de ceilalți, și trebuie să înțeleagă acest lucru. 




Gemeni 

Fiecare lucru, faptă are o consecință. Nativii gemeni se pare că nu cunosc definiția lor. Totuși, se straduisc să facă lucrurile ca la carte, și nimic nu îi va oprii din setea lor de bani. Sunt destul de exigenți când vine vorba de bani, și puțin zgârciți, însă nu au uitat de unde au pornit.

Rac 

Racii sunt cei mai curajoși, și își doresc să iasă în evidență, nemulțumindu-se niciodată cu puțin, ci dimpotrivă, vor totul. Doresc să fie în centrul atenției mai mereu, și asta îi face ca un magnet de bani. Evoluează pe zi ce trece mai mult, mai mult, reușind să atingă un prag foarte înalt. Nu se dau bătuți prea ușor, și de aia au ajuns unde sunt în momentul de fată. Cu multă perseverență, și ambiție, au reușit să își clădească un imperiu după bunul plac, iar banii, nu mai sunt o problemă.

Leu 

Sunt nativi ce deseori sunt conștienți cat valorează și știu cum să se comporte în afaceri pentru că rezultatul să le fie favorabil. Nu doar stofa de lideri le aduce funcții sus-puse și plătite consistent. Leii mai au o calitate a oamenilor care fac avere: nu risipesc banii. Ei investesc în afaceri sau obiecte care nu-și pierd valoarea, ba chiar pot aduce profit, în timp. Totodată, sunt mereu optimiști, încrezători, iar proiectele pe care le pun pe picioare sunt dintre cele mai trainice. Ei sunt prietenii la care apelezi când ai rămas pe stoc zero, pentru că știi precis că au rezerve la saltea.

Fecioara 

Fecioarele se descurcă foarte bine când vine vorba de bani. Nu numai că știu cum să îi procure, știu și să îi economisească, și pe ce să îi cheltuiască. În mare parte, acești nativi sunt foarte muncitori, cumpătați, și analitici. Detaliile mici sunt cele care îi caracterizează cel mai mult. Pun preț pe lucrurile materiale, însă nu le situează mai presus decât cele sufletești. Au nevoie de oamenii pe care îi iubesc, cu scopul de a-i motiva, non-stop. Nu sunt caracterizați de cheltuială fără cap, pentru că au avut momente când au rămas fără bani, și momentele de genul au fost groaznice pentru ei.

Balanta
În fond, balanțele nu își doresc neapărat să ajungă putred de bogate, dar le place lucrul bine făcut și sunt în stare să piardă zile și nopți, la nevoie, pentru ca proiectele în care se implică să iasă impecabil. Dornici de perfecțiune, este una dintre cele mai apreciate zodii din punct de vedere profesional. Câștigă frecvent primele, bonusuri bazate pe performanță. Mereu au în plan să se autodepășească, de aici și câștigurile în creștere.

Scorpion 

Scorpionii se pot îmbogății destul de simplu, și asta se explică ușor, datorită celor două atuuri pe care le dețin: șarmul, și intuiția. Sunt destul de carismatici și sunt desoeri convingători, și deseori resuesc să-și determine oamenii cu care lucrează să îi urmeze orbește, și să aibă încredere în ei. Se descurcă destul de bine în orice domeniu, însă singurul în care ar excela ar fi marketing-ul. Le au cu negocierea, cu vorbitul, și de aceea asta este jobul lor de suflet. Ofertele lor sunt deseori irezistibile și de nerefuzat, și indiferent că iți dorești sau nu, ajungi să cumperi ceva de la acești nativi.