Problemele din căsnicia acestor 4 zodii vor dispărea!

Câteva mici discuții mai serioase, cu persoana iubită și câteva întrebări, cat și cu voi înșivă, s-ar putea să vă rezolve problemele din căsnicie. Trebuie doar să aveți răbdare, și să puneți preț, și iubire în ceea ce spuneți. 



Varsator

Când vine vorba de căsătorie, Vărsătorii sunt genul de persoane care ar spune „pas”. Au o reținere în a se implica în ceva atât de profund emoțional precum o căsnicie, iar când ajung într-un mariaj, încep să fie cuprinși de tot felul de gânduri negative. Dar nu e prea târziu nici acum. Pentru a-și rezolva micile neînțelegeri au nevoie de comunicare, care va fi rădăcina căsniciei lor. Nu se înțelegeau bine dar nu aveau nici intenția să o facă. Este mult mai bine ca problemele să fie discutate la nivel de cuplu decât să nu se facă nimic și să se ajungă la anumite decizii care pot fi alese greșit. Comunicarea este modul care va echilibra tot ce ține de sentimente și de suferința interioară.

Pesti

Acești nativi sunt foarte orgolioși când vine vorba de căsnicia lor, de aceea s-au format anumite probleme și discuții pe acest subiect pentru ei. Sunt conștienți că fiind așa înrăutățesc situația dar pe de altă parte vor să devină mai maleabili și să înfrunte acest disconfort care se poate mări în timp. Și-ar dori să discute mai mult cu partenerul de viață și să pună la punct toate neclaritățile împreună. Își doresc o viață fericită alături de familia pe care au întemeiat-o și totodată s-au străduit mereu să o întrețină. Într-adevăr, lucruri au nevoie de timp pentru a-și reveni la normal, dar această operațiune necesită și un mic efort din partea celor doi care formează o familie alături de copiii lor și dacă își doresc acest lucru cu adevărat, vor face tot posibilul pentru a ajunge la un rezultat fericit.

Berbec 

Berbecii sunt persoane destul de norocoase în dragoste, dar cu toate acestea au anumite probleme în căsnicie care par să le dea puține bătăi de cap. Din păcate, în căsnicie, berbecii se lovesc de proverbiala lor încăpățânare, care îi face greu de suportat în momentele dificile. Sunt impulsivi de cele mai multe ori chiar dacă nu intenționează acest lucru și sunt greu de convins să renunțe măcar la o parte din orgoliul lor. Deși sunt pe exterior în acest fel, în sufletul lor își doresc doar să plece undeva departe alături de familie și să petreacă mult timp cu aceasta. Cu răbdare și puțin efort depus, aceste “ciondăneli” se pot rezolva treptat și ușor, dar procesul nu trebuie să fie unul rapid dacă își doresc să aibă efect.

Taur 

Problemele taurilor în căsnicie pot căpăta o formă foarte neplăcută dacă aceștia sunt total dezinteresați de căsnicia lor. Din cauza încăpățânării de care dau dovada uneori și din dorința de a domina cât mai mult, Taurii ajung să nu se simtă fericiți în căsnicie. Nu își doresc să discute prea mult cu partenerul despre aceste incoveniențe, așa că preferă să rămână singuri într-un loc mult timp.

Vor să fie bine tot timpul dar nu depun un anumit efort pentru a se întâmpla asta. Din cauza anumitor lucruri care nu le convine, durerea lor variază la sentimentul de furie iar de aici pleacă toate neplăcerile din relație. Au nevoie să fie mai sociabili cu cel pe care îl au în dreapta lor deoarece este unica persoană care le va fi alături indiferent de situație. În acest caz, simțind o tonă de afecțiune, o vor lua pe drumul cel bun.