Noi dezvăluiri despre viitorul următoarelor 9 zodii!


După multe căutări, întrebări fără răspuns, timp pierdut, următoarele nouă zodii vor reușii să afle ceea ce se află după ușa pe care vor s-o deschidă cu prețul vieții lor!

Varsator 

Ești o fire puternică, axată pe independență, sinceritate, entuziasm și impulsivitate; obișnuiești să ajuți pe oricine are nevoie de tine, pui suflet în munca pe care o faci și inveselesti pe toată lumea cu optimismul și firea ta copilăroasă. Încăpățânarea te definește și te superi din orice, însă nu ții ranchiună. Iți plac provocările și ai stofă de lider. Iubești cu pasiune, și în curând iți vei da seama de pasiunile tale!

Pesti 

În general, sunteți remarcați prin perseverență în realizarea obiectivelor, încăpățânare, loialitate și răbdare; iți place să fii alături de prieteni, iar în ceea ce privește finanțele, obișnuiești să cheltuiești mult. Nu iți plac schimbările, adori confortul, luxul. Nu prea te exteriorizezi; când te supără cineva, apelezi la ironie. În iubire, iți manifești firea posesivă. Trebuie pus accentul totuși și pe plăcerile tale, cu scopul de a dezvăluii fel și fel de lucruri.

Berbec 

Independența, schimbarea, adaptabilitatea și agitația - acestea sunt principalele trăsături pe care le-ai descoperit recent. Iți place să conversezi și să afli lucruri noi, care să iți mențină mintea activă și spiritul incitat, de aceea iți îndeplinești cu succes obiectivele. Ai o fire impulsivă și directă, iți schimbi rapid starea de spirit; în dragoste iți aperi propriile interese.

Taur 

Ai o personalitate contradictorie, misterioasă, axată pe profunzime și intuiție. Iți pasă mult de cei din jurul tău și faci tot ce poți că să ajuți. Când ceva te deranjează, tinzi să te închizi în tine și ai nevoie de înțelegere și încurajare. Citești bine oamenii, ai o memorie excelentă și de îndată ce treci peste timiditate, poți realiza orice iți propui. În dragoste, pui preț pe stabilitate, însă grijă mare la ceea ce vei descoperi pe planul asta, sentimental!

Gemeni 

Ambiția, siguranța de sine, spiritul cald, vesel și energia sunt trăsăturile cele mai pregnante care te definesc în totalitate. Te axezi pe prezent, iți place viața și încerci să te bucuri la maxim de tot ce iți oferă, totodată și descoperirile noi, în orice domeniu ți se par fascinante. Iți place să socializezi și ai aptitudini de lider. Tinzi spre o viață luxoasă, ai succes în afaceri. Atragi prin carisma și umor, iar în dragoste simți nevoia de atenție și respect.

Rac 

Ieși în evidentă prin spiritul de observație, analiza, dorința de perfecțiune și raționamentul logic. Ai trairi interioare intense, însă ți-ai dezvoltat un mecanism de apărare, de aceea deseori te consumi fără a arăta celor din jur zbuciumul sufletesc. Gândirea rațională te ajută mult în afaceri, ai ambiție și dorești să te autodepășești. În iubire, ceri și oferi devotament, însă fi pregătit pentru orice, oricând!

Leu 

Trăsăturile tale principale sunt sociabilitatea, diplomația, idealismul, eleganță, inteligentă. Ai o fire foarte comunicativă, te împrietenești repede și molipsești pe ceilalți cu spiritul tău vesel. Te preocupă artele frumoase și rafinamentul, nu iți place să stai locului, te implici în multe proiecte cu succes și cauți să te dezvolți de aceea în acest mod ai descoperit fel și fel de lucruri noi care te-au fascinat, și încă o fac.

Fecioara 

Te remarci prin pasiune, dinamism, spirit de observație, scepticism și gelozie. Ai farmec magnetic și intuiție. Iți place să deții controlul, loialitatea contează mult pentru tine, nu uiți și nu ierți trădările, știi să apreciezi pe cei care te respectă. Trăiești în prezent, te detașezi de probleme și ai ambiție în a-ți îndeplini obiectivele. Pentru tine, dragostea este intensă, de aceea vei afla că persoana aleasă este cea potrivită.

Balanta 

Trăsăturile tale se bazează pe spiritul de aventură, idealuri înalte, independență și dorința de afecțiune. Simțul umorului iți este foarte dezvoltat și ai o fire optimistă, sinceră și caldă. Iți place să socializezi și să te afli în centrul atenției, ajuți pe toată lumea dezinteresată. Te ocupi de multe lucruri simultan și încerci să le realizezi cat mai bine, iar asta te va ajuta să aflii multe lucruri noi.