Începuturi bune pentru aceste 8 zodii!


Lucruri rele se întâmplă oamenilor buni, și lucruri bune se întâmplă oamenilor răi, însă asta este viața. Câteodată nu primim ceea ce vrem, nu pentru că nu merităm, ci pentru că merităm mai mult!

Berbec 

Cu toate că lucrurile nu au mers precum ați fi vrut, viitorul va fi unul promițător dragi berbeci. Totul constă în a crede cu desăvârșire în ceva, și cu siguranță veți avea parte de ceea ce vă doriți. Perseverența și ambiția vă vor ajuta să treceți granița, astfel încât să vă îndepliniți fiecare dorință în cel mai scurt timp posibil.

Taur 

Ești foarte pregătit pentru ceea ce ți-ai propus. Lupți din greu ca să îl obții, și nimeni și nimic nu te poate oprii să faci rost de acel ceva, sau să ajungi unde iți dorești tu. Partea nasola la tine este că pui preț pe ceea ce oamenii spun, și te deranjează, iar în final, niște simple vorbe reușesc să te întoarcă. Nu este chiar ok, și de aceea trebuie să apelezi la puterile îngropate în adâncul tău.

Gemeni 

Trebuie să știți cum să luați lucrurile, căci impulsivitatea s-ar putea să vă vină de hac atunci când lumea vă este mai dragă. Sunt foarte subțiri granițele, de aceea trebuie să aveți grijă la cuvintele pe care le folosiți, căci cu ajutorul acestora, puteți să vă începeți un nou viitor, alături de oamenii pe care îi alegeți să fie în preajma voastră.

Rac 

Aveți toate șansele de a conduce o afacere. Însă vă lipsește în momentul de fată o sumă considerabilă. Câteva telefoane, vorbe dulci, s-ar putea să vă aducă chiar în clipa următoare "fericirea" sub forma pe care o vreți voi. Nu este atât de ficil precum susțin alții că este, mai ales având în vedere calitățile pe care le dețineți.

Leu 

Vă simțiți că sunteți singurul împotriva tuturor, însă nu este așa. Aveți oameni care țin la voi mai mult decât vă închipuiți, iar asta reprezintă o comoară pe care mulți dintre oamenii cu capul pe umeri o văd că fiind una de invidiat, căci în societatea de astăzi, mulți dintre oameni sunt falși, toți pretind că-ți vor binele, însă puțini spun și adevărul. Aveți însă noroc, de instinctul matern, căci cu ajutorul lui, veți începe ceva cu totul nou.

Fecioara 

Ai nevoie de ambiție, perseverență și răbdare pentru a reușii în domeniul în care profesezi și perfecționezi. Ești destul de serios atunci când trebuie, însă ai și simțul umorului când lucrurile devin mai amuzante. Te simți deseori bine atunci când ești în centrul atenției, "bufon de Italy". Însă un singur defect care iese în relief la tine, este faptul că ești prea imprevizibil, și deseori de surprizi până și pe tine însuți.

Balanta 

Deseori va sar in ochi detaliile pe care toata lumea le neglijeaza, si trec peste ele cu usurinta. Sunteti analitici, iesteti, si va place sa socializati. Va place atunci cand purtati o discutie cu un om mai destept, inteligent, deschis la minte decat voi pentru ca aveti ocazia de a afla fel si fel de lucruri noi, si de aceea, cu ajutorul acestor oameni, veti reusii sa va claditi un viitor cu anumite idei, ce la baza, v-au provocat rasul.

Scorpion 

În mare parte, ai multe defecte pe care vi le ascundeți, și de aceea vă este teamă uneori până și de voi înșivă. Sunteți caracterizați de sensibilitate, spiritualitate, și mister. Aveți o minte foarte strălucită, și cu ajutorul ei veți avea parte în viitor de lucruri numai bune pentru inima voastră, însă să nu întreceți măsura, privind toate categoriile, de la alcool, mâncare, în excess, până la vorbe aruncate în vânt.