Aceste 5 zodii vor avea tot mai mulți dușmani!


Datorită multitudinilor de lucruri bine făcute și bine puse la punct, acest fapt vă vor aduce mulți dușmani. Următoarele cinci zodii ar trebuii să ciulească bine urechile, și să fie cu ochii în patru la fiecare secundă.

Balanta 

Balanțele sunt foarte perfecționiste în orice domeniu în care profesează. De mici au avut multe pasiuni, și în momentul de fată, sunt buni aproximativ la orice categorie la care și-au propus asta. Se descurcă de minune când vine vorba de independență și de presiune. Nu au prea mulți oameni alături, căci știu să și-i aleagă cu cap. Însă, au dușmani care le vor râul. Sunt conștienți că nu pot împăca nici capra, nici varza în același timp, și deseori își văd de treaba lor. Însă și când răbufnesc, și spun lucrurilor pe nume, oamenii care poartă pică pe acești nativi, pur și simplu se evaporează din calea lor.

Scorpion 

Scorpionii sunt nativii ce pun preț pe iubire. Fără ea, aceștia nu ar fi ei. Până în momentul de fată, au încercat să-și găsească fericirea în oameni, în sexul opus, însă nu le-a mers prea bine privind categoria asta. Nu s-au descurajat însă, și au reușit să treacă peste orice obstaol, și relație eșec. Au învățat de la fiecare om pe care i-au avut alături, și cum să procedeze în viitorul apropiat. Faptul că iubesc mult, a atras oameni care au ciuda pe ei, însă acest lucru nu îi descurajează din a face ceea ce le place, și mai bine spus, îi ambiționează să nu renunțe nici măcar o clipă la ceea ce fac.

Sagetator 

Săgetătorii nu regretă nimic din ceea ce au făcut. Cu toate că răul a fost la un moment dat arma lor "supremă" pentru că s-au saturat să primească șuturi în fund pentru simplul fapt că au fost oameni, acum se gândesc la asta de parcă ar fi făcut o crimă. Au un suflet bun acești nativi, și îi ajută pe cei din jur să se ridice de fiecare dată când se lovesc de pământ. Nu au lăsat niciodată baltă oamenii care au avut nevoie de ajutor, și deseori au întins mana omului care n-a mai putut. Acest lucru i-au făcut să atragă tot mai mulți dușmani, însă și pe aceștia îi tratează cu iubire, ignorându-i și lăsându-i în voia sorții.

Capricorn 

Nativii capricorn  cred ca nimic nu e intamplator si „probleme” sunt niste lectii de viata. Totul se intampla cu un scop. Fie sa invatam ceva, fie sa facem o schimbare semnificativa in viata noastra. Indiferent de rezultatul fiecarui fapt, trebuie sa stim sa mergem mai departe, cu capul sus. Oamenii rai le-au dorit tot "binele" din lume, si chit ca au mai cazut, nu s-au lasat batuti si nici calcati in picioare. De fiecare data s-au sters de praf, si si-au lasat amprementele peste tot pe unde au mers.

Varsator 

Nu trebuie să vă gândiți dragi vărsători tot timpul la problemă. De multe ori, mintea conștientă se învârte în cerc iar soluțiile apar când sunteți relaxați, când dormiți sau faceți dus. În momentele de relaxare și de rugăciune/ meditație, subconștientul vă comunică ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Trebuie doar să fiți atenți la ceea ce mintea voastră vrea să vă spună. Sunt oameni ce vă vo râul, însă asta nu este un lucru atât de îngrijorător privind alte lucruri prin care ați trecut. Ignoranta este cea mai dureroasă armă.