Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval







Ingrediente:
600 gr carne tocata din piept de pui
2 oua
1 ceapa
sare, piper, boia
patrunjel verde
pesmet
Umplutura:
2 fire ceapa verde
4 catei de usturoi
5 ciuperci champignon mari
1 ardei rosu
100 gr cascaval afumat
sare, piper, boia

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, ouale, patrunjelul verde tocat, se condimenteaza si se adauga pesmet pana se obtine o compozitie ca de chiftele.
Pentru umplutura se maruntesc legumele si cascavalul, se condimenteaza si se amesteca bine.
Se imparte compozitia de carne in doua si se intind doua foi dreptungiulare pe folie de aluminiu. Se repartizeaza umplutura, se niveleaza si cu ajutorul foliei se ruleaza. Incercati sa rulati cat mai strans. Una mi-a iesit foarte bine, dar asta pe care am pozat-o puteam sa o rulez si mai strans ...
Se transfera ruladele in tava, pe hartie de copt si se coc aproximativ 1 ora.